Fri frakt och fria returer

Du har inga produkter i din varukorg.

Product was successfully added to your shopping cart.

Progressiva glasögon

Låna hem tre par glasögon

Vad är progressiva glasögon?

Progressiva glas innebär att flera olika styrkor slipats i glasen, det gör att du kan få olika korrigering i ett och samma glas. Du slipper därmed byta mellan olika glasögon för att se på långt håll, mellanavstånd och nära håll.

Vi jobbar med fasta, kompletta priser. Det innebär att alla våra modeller kostar lika mycket och att behandlingar som anti-rep och anti-reflex ingår tillsammans med den faktiska bågen och glaset. Priset på våra progressiva glasögon är 3499 eller 4499 SEK beroende på om man väljer ett bra eller ett superbra glas, en rätt schysst deal tycker vi. Glasen kommer från den tyska kvalitetsleverantören Rodenstock och monteras i deras labb i Uppsala.

Progressiva glasögon går enbart att köpa i butik då pupillhöjd måste prickas ut på glasögonbågen manuellt. Kom förbi någon av våra butiker eller boka en synundersökning ovan.

Beställ tre par glasögon för hemlån

Tyska kvalitetsglas

Glasen vi använder kommer från tyska Rodenstock. Vill du köpa lika bra progressiva glas någon annanstans, oavsett glasleverantör – så kan glaset ofta kosta upp mot det dubbla, utan bågen. Inte så bra deal, tycker vi.

Prova dina glasögon som du lånat hem

Italienska lyxmaterial

Samma typ av material som i dina fräsiga märkesbågar, fast ännu vassare. Ca. 20 % av våra acetatmodeller är producerade i ett ekologiskt och helt nedbrytbart material från en familjeägd fabrik i Italien.

Välj ut dina favoritglasögon och beställ

Svensk tidlös design

Vi designar från kontoret Stockholm och vi säljer enbart våra glasögon i egna butiker och online. Vi köper aldrig in färdigdesignade glasögon för att sälja med galna marginaler som den traditionella optikern gör.