Fri frakt och fria returer

Du har inga produkter i din varukorg.

Product was successfully added to your shopping cart.

Blåljusfilter

Låna hem tre par glasögon

Fyrkantiga ögon?

I dagens digitala samhälle spenderar vi i snitt nästan 9 (!) timmar om dagen stirrandes på diverse skärmar. Ljuset från din tv, dator, surfplatta och telefon innehåller en hög andel blått ljus vilket har visat sig vara en riktig bov i vardagen.

Förutom att det blåa ljuset kan rubba dina melatonin-nivåer, vilket får dig att sova sämre, kan det också öka risken för digital trötthet (svårt att fokusera, ser suddigt, trötta ögon, huvudvärk). Detta gäller oavsett vilken tidpunkt på dagen som du exponeras för skärmar med blått ljus.

För att motverka detta erbjuder vi nu blåljusfilter som blockerar delar av det blåa ljuset. Denna behandling kostar 499 kr och läggs till vid köp av slipade glasögon, med eller utan styrka. Inte så dumt tycker vi!

Blåljusfilter 499 kr

Sov bättre

Det blåa ljuset från skärmar kan störa kroppens sömnhormon melatonin. Med blåljusfilter behåller du rätt dygnsrytm och sover bättre.

Motverka digital trötthet

Det blåa ljuset kan öka risken för så kallad digital trötthet. Detta gör att du får svårare att fokusera, ser suddigt, får trötta ögon och huvudvärk.

Bli skarpast på stan

Lägg till blåljusfilter för 499 kr. Denna behandling filtrerar bort delar av det blåa ljuset och ger dig piggare ögon och bättre dygnsrytm. Inte så dumt!